spee maav C13 S4

Print
Gewestelijke miniemen
BR>

Gerda 1


White Boys 3


SINT-NIKLAAS - Voor rust was Gerda veel in balbezit, zonder veel gevaar. De counters van White Boys waren minstens zo gevaarlijk. Op één van die tegenaanvallen klommen de bezoekers op voorsprong via Davy Meeus. Ook nadien wijzigde de spelsituatie niet. Gerda bleef het balletje rondspelen en de bezoekers speculeerden op de tegenaanval. Toen Kristof Van Mieghem zo'n snelle tegenaanval niet geheel onder controle kreeg, was Davy Meeus er als de kippen bij om de score te verdubbelen. Op slag van rust gaf Sullu Ozman de thuisploeg opnieuw hoop. Ook na rust mocht Gerda tot aan de zestien de wet dicteren, terwijl White Boys counterde langs Bjorn De Coster en Davy Meeus. Kort nadat Bilici een scherp inzenden van De Brandt op een haar na miste, legde Bjorn De Coster vanop de stip de eindcijfers vast.
GERDA: Kristof Van Mieghem, Yoni Verbraeken, Bart De Scheemaeker, Thomas De Cauwer, Kurt Wauman, Ozman Sullu, Pieter De Brandt, John Van Meirvenne, Belici Oguz, Filip Maes, Joey Tielemans, Alban Gogh.
WHITE BOYS: Laurent Windey, Thomas De Reghter, Jesse Wijmeersch, Dimitri Cools, Olivier Heirwegh, Nick Beckers, Bjorn De Coster, Davy Meeus, Kristof Van de Sompel, Elias Schelfaut, Michel Van Mele, Frederik Ost, Ismael Lmaize.
Doelpunten: 10' Davy Meeus 0-1, 20' Davy Meeus 0-2, 29' Ozman Sullu 1-2, 49' Bjorn De Coster (strafschop) 1-3.

.

Nu in het nieuws