Kokaz laat visitekaartje achter

Volleybal

S.P.

BR>

KONTICH -

In eerste provinciale mogen de mannen van Kokaz Kontich zich reeds opmaken voor de degradatie. Met nog vijf matchen voor de boeg en vier lengten achter op de voorliggers is een verlengd verblijf bij de provinciale elite uitgesloten. Toch liet Kokaz afgelopen weekend nog een visitekaartje achter door middenmoter Voach Mol belachelijk te maken. Mol maakte slechts acht tegenpunten, voor de Kazernejongens was het pas de eerste zege.

"Door de beperkte kern ben ik verplicht constant spelers te verschuiven", zegt trainer Dirk Horsten. "We mogen ook niet vergeten dat met Peter Van Herck, Sven Cornelis en spelverdeler Koen Dermaut drie belangrijke spelers uit de kern verdwenen. Dat hebben we nooit kunnen opvangen. Niet getreurd, voor de rest van het seizoen proberen we het vooral plezant te houden en trachten we nog eens te herhalen wat we vorige week presteerden. Of dat gaat lukken is zeer de vraag, want de volgende match, tegen Damavolley, moet ik alweer twee spelers missen.

Jammer, want Damavolley vertoeft ook in de onderste helft van de rangschikking. Wat volgend seizoen betreft zouden er enkele oudere spelers afhaken. Ik heb al te kennen gegeven dat ik wil verder doen met de jongens die overblijven. Uiteraard zullen er nieuwe spelers moeten bijkomen en die molen komt nu stilaan op gang."

Nu in het nieuws