Maes Hudiko zorgeloos in middenmoot

Handbal

M.D.C.

BR>

ANTWERPEN -

In eerste landelijke hoeft W. Maes zich voor de rest van de competitie weinig zorgen te maken. Het hangt probleemloos in de middenmoot. Titeldromen zitten reeds in de koelkast voor volgend seizoen en van degradatie is helemaal geen sprake. Toch blijft Dirk Jaspers zijn jongens week na week motiveren om een beter handbal te brengen.

"Op het veld van Mechelen ging het moeilijker dan de 23-28 uitslag laat vermoeden. Wij maakten pas na rust echt de kloof, maar zijn anderzijds niet weinig trots dat wij dit keer niet minder dan 28 keer raak troffen. Met Koen Jaspers (7), Tom Van de Zande en Joris Kerschot (elk 5) als beste afwerkers, was de prestatie na de pauze vooral collectief sterk en kwam de jeugd opnieuw voldoende aan de bak. Volgend weekend moeten wij ook de maat van Dendermonde kunnen nemen, ondanks het feit dat niet minder dan vijf spelers ontbreken.

Van de wedstrijden die nu nog komen moeten wij er trouwens geen enkele vrezen. Wij kunnen nu al werken aan volgend seizoen, want dan ligt de lat beslist hoger. Daarvoor zoeken wij beperkt naar versterking, één man volstaat volgens mij. Met de komst van een Kameroenees viel enkele weken geleden een mogelijke versterking uit de lucht. Die jongen blesseerde zich echter dinsdag op training, onderging een chirurgische ingreep, maar kan er volgend seizoen voor zorgen dat wij heel wat krachtiger voor de dag komen."

Nu in het nieuws