Geslaagd dubbeltornooi op De Vrijheid

Tennis

M.D.

BR>

HOOGSTRATEN -

De organisatoren van TC De Vrijheid waren vorige zondag tijdens de receptie in hun nopjes. "We kunnen niet alleen terugblikken op een schitterende tornooiweek maar noteerden buiten de goede bezetting met 162 inschrijvingen ook knappe resultaten van eigen clubleden", vertelden Jan Verheyen, Pieter Schellekens, Carl Druyts en Leo Horsten in koor.

"Het meest opvallende resultaat was de overwinning van Willy De Roover met Eddy Simons in de junior veteranen 20pt. Willy had hemel en aarde bewogen om verlof te nemen voor het tornooi. Met 5-7, 6-3, 6-4 winst tegen Dirk Nuyens - Frank Scheyltjens wist hij met zijn geluk geen blijf."

"Peter Rombouts en onze secretaris Pieter Schellekens hadden minder geluk. Zij struikelden in DH 60pt. in finale tegen Tom Coppens - Guy Van Dommelen (1-6, 6-7). Ook het lokale duo Danny Van Hasselt - Guy Vochten werd in DH 15pt. pas in de eindspurt gevloerd door Hans Thomassen - Geert Van De Vliet (0-6, 4-6). En in DH 30pt. gaf Koen Van Roey met Dave Dubois zich pas gewonnen in tie-break van de derde set tegen Anthony Geens - Hans Roosjen (3-6, 6-4, 6-7). We willen onmiddellijk tekenen om volgend jaar hetzelfde succes te oogsten."

De overige overwinningen op TC De Vrijheid gingen naar Rita Martens - Erna Van Gastel in DD 15pt. (6-2, 6-4 tegen Diane Mees - Anny Verbreuken), Anjes Bruyndonckx - Frieda Janssens in DD 25pt.(6-2, 7-5 tegen Rita Van Goubergen - Maria Wuyts) en Mark Costermans - Erna Van Gastel in DG 20pt. (6-3, 6-4 tegen Anny Van De Wouwer - Tom Bouweraerts).

Nu in het nieuws