"Neeroeteren heeft de punten hard nodig"

AC Olen

R.P.

BR>

SINT-JOZEF OLEN -

"Onze achterstallige wedstrijd winnen op Neeroeteren en dan is er geen vuiltje aan de lucht", concludeerde Herman Van den Broeck vorige week na de wat teleurstellende puntendeling bij rode lantaarn Borgworm.

Geen onmogelijke opdracht natuurlijk, al zullen de in puntennood verkerende Limburgers hun huid wel bijzonder duur willen verkopen. Ter illustratie: leider Zwarte Leeuw omzeilde de jongste speeldag slechts met een dosis meeval de limburgse klip.

De Olenaars zijn dus meteen gewaarschuwd, ook al verplichten eventuele titelambities hen voor volle winst te gaan. "Wij gaan proberen de drie punten te pakken en gaan daar ook voor", vertaalt trainer Herman Van den Broeck de Olense aspiraties. "Maar dat geldt wellicht ook voor de thuisploeg die de punten hard nodig heeft. Neeroeteren heeft de jongste tijd weliswaar niet vaak gewonnen, maar dat maakte het dubbel gevaarlijk. Zelf kunnen wij daar veel karakter en voetballend vermogen tegenover stellen. Winst moet dus kunnen lukken."

Vermoedelijk opteert de Olense trainer voor de ploeg die vorige speeldag Borgworm partij gaf. In dat geval starten Boeckx en Henderickx op de bank.

Nu in het nieuws