"Deze trofee motiveert mij"

Kano

J.R.

BR>

WILLEBROEK -

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van het Belgisch Kano Verbond op het Bloso Watersportcentrum Hazewinkel werden met Tinne Snels en Jan Laenen twee Kempense sporters bekroond. Tinne Snels van Geelse KC won de beker van België bij de vrouwen seniores. Jan Laenen was bij de veteranen de beste in dit regelmatigheidscriterium in de lijnwedstrijden.

"Het is natuurlijk leuk om die trofee te veroveren. Meer dan mijn best kan ik niet doen, maar het motiveert me wel om met extra ijver aan het nieuwe seizoen te beginnen", vertelde een opgewekte Tinne Snels.

Jan Laenen kon niet persoonlijk aanwezig zijn en liet Jan Leysen, clubsecretaris van de Kastelse KKK, de honneurs waarnemen. Andere laureaten waren elitevaarders Kevin Diddens in de discipline wildwater en David Taboureau op de lijn.

Ondertussen gaat de competitie verder en zorgde KKK al voor een paar successen. Eric Verschueren was vorige zondag de beste veteraan op de afdaling van de Ourthe in Luik waar KKK-ploegmaat Eric Leysen tweede werd.

Nu in het nieuws