Uefa's spelen sterke wedstrijd

Lierse

R.D.S.

BR>

LIERSE -

De uefa's van Lierse hadden op het veld van Maasland bij de rust al gewonnen spel. De ploeg van trainer Coenen stond halfweg met 1-4 voor en won uiteindelijk met 1-5. "Vooral tijdens de eerste helft speelden wij heel sterk. Voor ons was het één van de beste wedstrijden van het seizoen", aldus de Lierse-coach. Lierse speelde snel en er werd goed gecombineerd. Ook de afwerking bleef dit keer niet in gebreken. De vijf doelpunten werden door vijf verschillende spelers gescoord. Janssens, Strackx, Verlinden, Daems en Lavan waren de prijsschutters.

Ook bij de -14 speelde Lierse een goede wedstrijd tegen Germinal Beerschot. De ploeg van trainer Van Brandt won met 5-1. Raymakers scoorde drie keer en Verheyen lukte twee doelpunten. Lierse combineerde goed en zorgde bij momenten voor schitterende acties. Van begin tot eind was Lierse de beste ploeg.

Bij de -12 zag trainer Smets zijn elftal met 2-4 winnen op het veld van Germinal Beerschot. Na een zwak begin van beide ploegen kwam Lierse eerder onverwacht op voorsprong langs Steurs. Na een goede aanval bracht Swann nog voor de rust Lierse 0-2 voor. Na de pauze moest Lierse verder uitlopen, maar paal en lat verhinderde een hogere score en onverwacht kwam GBA terug tot 2-2. Aters en De Wit zorgde toch nog voor een verdiende zege. Lierse is in de eindronde nog altijd ongeslagen.

Nu in het nieuws