Miniemen geven voorsprong prijs

KV Mechelen

R.D.S.

BR>

MECHELEN -

In de reeks -13 won KV van Westerlo met 1-0. Tijdens de eerste helft had Malinwa veldoverwicht. Na de rust zat er meer evenwicht in de wedstrijd en zorgde Van Haesendonck voor het beslissende doelpunt. Op basis van de eerste helft werd het een verdiende zege.

Na een evenwichtige eerste helft won KV in de categorie -12 met 2-0 van Beveren. Na de rust was Mechelen baas en haalde de volle pot dankzij doelpunten van Leemens en Baetens.

Bij de -11 speelde KV tegen Westerlo 2-2 gelijk. Geel-rood gaf de wedstrijd uit handen want bij de rust stond de ploeg met 2-0 voor. KV kwam op voorsprong met een heel mooi doelpunt. Een één-twee tussen Dufour en Hubert werd door deze laatste van op afstand tegen de netten geschoten. Na goed voorbereidend werk van Noe zorgde Hubert voor de 2-0 ruststand. Na de rust speelde Westerlo agressiever en kwam nog terug tot 2-2.

Ook bij de -10 speelde KV gelijk tegen Westerlo. De thuisploeg verdiende meer. KV miste een aantal kansen en de bezoekers moesten meer dan eens een bal van de lijn halen. Na de 0-0 ruststand opende Van Assche de score, maar kwam Westerlo nog langszij.

Bij de -15 klopte Malinwa Visé met 5-1. Francis scoorde drie keer en Vandekerckhoven en Ermagan scoorden elk één keer. De -20 speelden een zwakke wedstrijd en haalden tegen Beveren een 1-1 gelijkspel dankzij een doelpunt van De Roy.

Nu in het nieuws