Brits traint volgend seizoen Rupel Boom

Rupel Boom

P.V.R.

BR>

BOOM -

Pierre Brits wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Rupel Boom. Hij ondertekende woensdag een contract. "Zo'n vijftig trainers hadden naar de job gesolliceerd", aldus Rupel Boom-voorzitter Walter Leijs. "We maakten een selectie en hadden een onderhoud met zes kandidaten. Uiteindelijk bleven er twee over: Pierre Brits en Ronny Van den Putte. De keuze viel uiteindelijk op Pierre Brits."

De 42-jarige Borgerhoutenaar is momenteel aan de slag bij eersteprovincialer Antonia. Voorheen trainde hij drie jaar Ranst dat hij van tweede naar eerste provinciale bracht.

Luc Vinck, de huidige trainer van Rupel Boom, zet een stap terug en wordt de assistent van Pierre Brits. Ook Michel Hendrickx blijft hulptrainer.

Peter Maes van Mariekerke ondertekende zopas een overeenkomst met Rupel Boom. Van de huidige spelerskern blijven al zeker Halans, Leijs, Van de Weerd, Claeys, Delhaye, Van Roy en de jongeren De Troetsel en Beeckmans. "We hebben ook een spelmaker aangetrokken van wie ik de naam nog niet kan prijsgeven", aldus de Boomse voorzitter. "Het gaat om een speler die de ploeg iets extra zal bijbrengen."

Nu in het nieuws