Vierde klasse

Op de Bal

K.G.

BR>

Berlaar

Coach Danny Mertens legde zijn spelers een rustig trainingsschema op om de jonge garde opnieuw wat ademruimte te geven. Benicio Dias sukkelt nog steeds met een longblessure en is mogelijk niet inzetbaar tegen Hoegaarden. Ook Geert Lievens blijft dan zeker langs de kans wegens schorsing. Laurence Verbelen wacht eveneens nog een strafdag.

Bornem

Bornem is zondag vrij zodat de spelers wat langer de tijd hebben om te bekomen van de bolwassing die trainer Haverhals hen gaf na de slappe vertoning van vorige week. Wouters weet inmiddels dat hij twee strafzondagen moet uitziten voor zijn rode kaart tegen Heist. De club overweegt in beroep te gaan. Reservedoelman Schoofs heeft dan weer zijn voet gebroken op school en verdediger Raf Joosten is deze week geopereerd aan de meniscus.

Heist

Gunter Sterckx liep in Lebbeke een verrekking op en blijft zeker tot dinsdag op non-actief. Jurgen Laenen sukkelde met de lies en moest dinsdag afhaken op training. Thomas Thys worstelt zich intussen door zijn laatste examens. Goossens en Huysmans, beiden geschorst in Lebbeke, zijn wel inzetbaar voor de thuismatch tegen TK Meldert. Morgen spelen reserven en eerste elftal nog een onderling partijtje.

Londerzeel

Trainer Spaenhoven kan voor de inhaalwedstrijd op het veld van Rode Verrewinkel beroep doen op een volledige kern. Enkel Kris Somers, die dit seizoen niet meer in actie komt, en Guy Gyselinck (meniscus) ontbreken.

Lyra

Lyra trok dinsdag richting sauna en hield gisteren een ontspannende training. Gert Michiels en Stef Van Herck oefenden met de B-kern. Marc Ghys schotelt zijn jongens bovendien een vrij weekeinde voor. Enig zorgenkind in Lier blijft spits Filip Joos, die nog steeds revalideert, maar begin komende week wel hoopt aan te pikken bij de groep. Marc Ghys rekent er alvast op dat Joos inzetbaar is tegen Berchem.

Willebroek

Na Berlaar kampen een aantal spelers met kleine blessuurtjes. Michiels zou met een spierscheur wel drie à vier weken out zijn, Hermans rekent op een tweetal weken inactiviteit, Schipper herneemt maandag de training. Mellaerts moet op 27 maart onder het mes voor een kruisbandletsel en mag meteen het seizoen vergeten.

Nu in het nieuws