Temse neemt fakkel over

Tafeltennis

C.V.

BR>

SINT-PAUWELS -

Na 16 speeldagen aan de leiding te hebben gestaan, moet Sint-Pauwels de buren uit Temse laten voorgaan. Dat was in het onderlinge duel net iets te sterk voor de ietwat zenuwachtig spelende thuisploeg. Halfweg wedstrijd, bij een 5-3 stand, zag het er nochtans goed uit voor Sint-Pauwels. Toen begon Temse aan een offensief, om met 6-10 de gouden punten naar zich toe te trekken.

"Temse was collectief sterker", gaf Ronny De Boom ruiterlijk toe. "Wij begonnen nochtans sterk. Alleen een de laatste weken met zijn bloeddruk sukkelende Hans Van De Velde bakte er niets van en dat werd ons fataal. Maar we geven het nog niet op. Met één puntje achterstand op Temse is alles nog mogelijk. Bovendien wacht Temse nog een zwaarder programma dan ons. We moeten wel op een slippertje van de nieuwe leider rekenen, willen we nog de titel pakken."

Bij Temse was Reyniers gewoon outstanding. Zijn teamgenoten trokken er zich duidelijk aan op.

In eerste provinciale zetten zowel Sint-Niklase C als Hamme C hun operatie redding verder. De Klaasjes haalden de punten weg bij Gent C, dat met Sterke Stut nog altijd in strijd is voor de beste ereplaats achter het ongrijpbare Gemo A. Hamme C haalde het bij Sleidinge A in een vierpuntenwedstrijd. Als de Hammenaars dit weekend tegen Zomergem winnen, stijgt de kans op behoud opnieuw met stip. Dat geldt ook voor Sint-Niklase C, dat wel Hamme B op bezoek krijgt. En zij zullen hun C-ploeg wel een handje willen toesteken.

Een spannende finale mag ook worden verwacht in vierde D. Momenteel liggen Melsele E, Stekene E en Gemo H samen aan de leiding. Geen van de drie geeft enig teken van verzwakking. De kans zit erin dat de onderlinge wedstrijden doorslaggevend zullen zijn. In dit geval heeft Melsele E de beste papieren.

Nu in het nieuws