Goed voetbal bleek onmogelijk

Print
KFCO Wilrijk
BR>WILRIJK - De moeilijkheden die Wilrijk in de eigen ploeg vreesde, zijn er niet gekomen. Zowel Vercammen als Van De Zande geraakten speelklaar, zodat de geel-blauwen in hun geijkte opstelling naar Hoegaarden trokken. Daar werd het toch nog een moeilijke wedstrijd.
Paul De Hert: "We mogen zeker niet over een denderende prestatie spreken. De lui van Hoegaarden hadden gezworen dat ze geen tweede keer een avontuur wilden beleven zoals in Lier. Dus gooiden ze achteraan alles dicht en beletten ons zoveel mogelijk te voetballen. Voeg daarbij dat het terrein bevordering onwaardig was. Wanneer je een pas van amper tien meter trachtte te geven, botste de bal op de korte afstand al een aantal keren omhoog, zodat je er onmogelijk zicht kon op krijgen. Dat is niet in het voordeel van ploegen die het van voetballend vermogen moeten hebben.
In die zin moeten we tevreden zijn met het resultaat, al heeft er achteraf bekeken meer ingezeten. We behouden onze vier punten voorsprong en enkel Lyra kon naderen. De rood-witten zijn aan een erg sterke periode bezig en zullen nog te duchten zijn. Er blijven nog vierentwintig punten te verdienen. Als we er daar nog vijftien van kunnen halen, kan de buit binnen zijn."
Nu in het nieuws