Onverhoopt punt versterkt mentaal front

Print
Kapellen
BR>KAPELLEN - Na de opdoffer van vorige week trok Kapellen met een bang hart naar Denderleeuw. Opnieuw moest er een handvol titularissen forfait geven, maar de noodploeg trok zich dit keer erg goed uit de slag.
"In het eerste kwartier hebben we goed meegespeeld", doet Stani Gzil het wedstrijdverhaal. "We waren niet vertrokken met de idee ons in te graven. Onder het motto dat we niets te verliezen hadden, gingen we aanvankelijk vrijuit onze kans. Gelukkig bleef de averij halfweg beperkt tot één tegendoelpunt. In de tweede helft hebben we het evenwicht hersteld."
"Het is een verheugende vaststelling dat we conditioneel niet onderuit gingen", aldus Gzil. "Iedereen bleef scherp tot de laatste minuut. Zonder een tikkeltje geluk hadden we het gelijkspel nog uit handen gegeven, maar anderzijds zou wat meer meeval drie punten opgebracht hebben.
Het ene punt lijkt niet veel, maar met het oog op de volgende wedstrijd tegen Hekelgem is het toch een mentale opsteker. We sluipen weer een beetje dichterbij. Door drie keer te winnen hebben we een directe concurrent bijgehaald. Dat blijft veel voor een ploeg die slechts één keer won. Maar zolang er leven is, is er hoop."
Nu in het nieuws