Collectief knappe prestatie

Print
Liga-invallers
BR>Turnhout
TURNHOUT - "Een heel goede wedstrijd van de hele ploeg en een verdiende overwinning", zo vatte afgevaardigde Roger Broeckx de 0-2 zege van Turnhout op Tienen samen. Schoenmaekers, Liekens en Vechter, allen zondag in de eerste ploeg, proefstoomden in de wedstrijd van de liga-invallers.
Ook Geentjens maakte zijn heroptreden maar herviel in zijn oude blessure en hij verliet al na 20 minuten het veld. De eerste helft was gelijkopgaand en bood weinig doelkansen. In de tweede helft toonde Turnhout zich vooral fysiek de sterkere ploeg. Na 52 minuten werd Basiakos door Liekens in de diepte gestuurd, maar hij werd neergelegd en zette zelf de strafschop om. Nog geen minuut later omzeilde Basiakos de Tiense verdediging en zijn voorzet werd door Hans Michiels in doel verlengd. Het laatste halfuur kwam de Turnhoutse overwinning niet meer in gevaar.

Prestigieuze zege tegen leider


Dessel
DESSEL - Tegen de soevereine reeksleider Deinze zetten de Desselse invallers, met hun wederoptredende aanvoerder Rynders, een sterke prestatie neer. Kort na het halfuur opende Kerkhofs de score. In dat derde kwartier verkwanselde Christina nog twee riante mogelijkheden.
Na de rust maakte invaller Van de Reyd het verschil. Hij scoorde met een krachtige kopbal op aangeven van Melis. De tweede wisselspeler, Slegers, kreeg ook enkele fraaie kansen, maar hij slaagde er niet in de stand op te drijven. Diep in blessuretijd kwam Deinze terug tot 2-1. Onder leiding van een schitterende libero Vandenbergh hield de thuisdefensie de winst vast.
Nu in het nieuws