"Het zit ons niet mee"

Print
Witgoor
BR>DESSEL - Is Witgoor de slag om het behoud aan het verliezen? Na twee nederlagen op rij in de derby's tegen Meerhout en Wezel, begint de situatie er in elk geval vrij belabberd uit te zien. Naast de negatieve resultaten is er op de koop toe de kaartenlast die de ploeg in deze cruciale fase van de competitie teistert.
Met vier gele kaarten, waarvan er drie een strafdag tot gevolg hebben, en één rood kartonnetje betaalde Witgoor vorige zondag een zware tol. Bovendien moest Ustun al heel vroeg naar de kant, waardoor het personeelstekort nog schrijnender werd.
"Het zit ons helemaal niet mee", jammerde trainer Vanhamel na het verlies tegen Wezel. "Niet alleen blessures spelen ons parten, maar nu komen er ook nog een pak schorsingen bij. En we hebben al zo weinig alternatieven. Vooral voorin is het probleem nijpend. Na twintig minuten moesten we Ustun al vervangen door een half fitte Boujouh."
"Als je ons offensief potentieel vergelijkt met dat van Wezel, is het verschil meteen duidelijk. Hun aanvallers zijn van een ander kaliber. De afwezigheid van vijf basisspelers kan geen enkele vierdeklasser opvangen. Toch moeten we verder met de kern die voorhanden is. Klagen heeft geen zin. Maar uiteraard is dat allemaal niet bevorderlijk voor het spelniveau."

Rust


"Nochtans zat er tegen Wezel, dat weliswaar meer balbezit had, nog een gelijkspel in. Zolang het 0-1 was, bleef de hoop levend. Alleen misten we scherpte om van de schaarse mogelijkheden te profiteren." Witgoor maakt van het komende competitieloze weekend gebruik om een oefenmatch te spelen tegen de Limburgse eersteprovincialer Turkse Rangers (zaterdag om 15u). "Sommigen hebben rust nodig, maar de spelers die ik recupereer, moeten ritme opdoen. Vandaar deze bijkomende wedstrijd."
Nu in het nieuws