Wezel zet zegereeks verder

Print
Wezel
BR>BALEN - Het was geen overtuigende 5-1 uitslag zoals tegen FC Beringen, maar Wezel had zondag voldoende aan een zuinige 0-1 om de drie punten weg te kapen bij Witgoor. Voor het eerst sinds lang slaagden de Balenaars er dus in om hun zwarte beest te kloppen en meteen zetten zij hun zegereeks verder.
Met negen op negen zijn Dirk Verbraken en co goed op weg om het degradatiespook definitief van zich af te schudden, al is de weg natuurijk nog lang. De Turnhoutse trainer verbaasde zondag trouwens vriend en vijand, door George Banica en Peter Luykx op de bank te plaatsen.
"Never change a winning team en dus ben ik gestart met de basiself van zondag tegen Beringen. Ten tweede rezen er nog wat twijfels omtrent de fitheid van Werner Machiels en Peter Janssen en dus wilde ik iets achter de hand hebben", lichtte Dirk Verbraken zijn beslissing toe.
"De inbreng van George Banica tijdens de rust zou trouwens de match beslissen, want na vijf minuten scoorde hij het enige doelpunt. Het was geen goede wedstrijd, want daarvoor waren de belangen veel te groot. Daarenboven speelde het bij tal van spelers in het achterhoofd, dat Witgoor hun zwarte beest was."

Veel respect


"We zijn dan ook erg voorzichtig en met veel respect aan de partij begonnen. We lieten Witgoor te veel in de match laten komen, omdat we ons balbezit te weinig benutten en te weinig initiatief toonden. Na de 0-1 hadden we de match volledig in handen, maar de gelijkmaker hing toch steeds in de lucht."
"Zo moest Tom Geubbelmans een kopbal van de lijn halen en ook Tim Segers moest een paar keren gepast uitkomen. Eén ding is zeker, om het behoud te verzekeren, zal men veel punten nodig hebben. Voor ons volgen nu twee thuismatchen, maar we gaan eerst genieten van een weekje rust."
Nu in het nieuws