"Een dikke proficiat voor Van der Elst"

Hekelgem

K.T.

BR>

HEKELGEM -

Zaterdagavond deed Hekelgem het ver van slecht, maar moest toch zijn meerdere erkennen in KV Oostende. De kustploeg was in de tweede helft vooral op het middenveld een klasse sterker en keerde dan ook met een verdiende zege huiswaarts.

"De beste heeft gewonnen", beaamt manager-trainer Wim Couck. "Ik wens mijn vriend Leo Van der Elst een dikke proficiat. Hij heeft de gretigheid van een viertal spelers die op de bank zaten te kniezen, optimaal benut. Oostende traint zeven maal per week. Wij oefenen een viertal avonden. Tegen zo'n profploeg kunnen wij niet op."

"Het is niet tegen Oostende dat we de punten moeten halen", vervolgt Couck. "We hebben nu twee weken tijd om ons op te laden voor de wedstrijden van de waarheid. Vrijdag spelen we wel een oefenpartij tegen onze fusiepartner TK Meldert."

Voor de levensbelangrijke confrontaties met Kapellen en Tienen zal Couck kunnen rekenen op de diensten van de langgekwetste Roel Van den Bergh. "Roel speelde een heel goede match bij de reserven en zal, samen met Wouter Vaeyens, voor wat meer aanvalskracht kunnen zorgen."

Nu in het nieuws