"Wij kenden geen geluk"

Print
Tienen
BR>TIENEN - Assistent-trainer Johan Froment vindt dat Tienen om zijn zeer degelijke tweede helft minstens een gelijkspel verdiende op Turnhout. "De thuisploeg was tijdens de eerste helft iets beter in de combinaties, maar kon geen kansen afdwingen. Onze tactische organisatie klopte perfect. Wij probeerden met N'Goran als diepe spits en Bogaerts, Daniëls en Leemans in steun de ruimte beperkt te houden en er snel uit te komen. Turnhout nam zoals gewoonlijk een snelle start. Het lukte pas op de 40ste minuut een eerste doelpoging langs Berrevoets."
Tienen lukte drie minuten voor de rust de 0-1, maar moest in dezelfde minuut de 1-1 toestaan. "Ik meen dat de gelijkmaker het cruciale moment van de wedstrijd was. De lepe Quintelier lag aan de basis van dit doelpunt."
Na de 2-1 zette de suikerploeg alles op alles om nog een gelijkspel af te dwingen. "Wij hebben tijdens de tweede helft Turnhout 35 minuten lang weggedrukt. Bij de afwerking hadden wij geen geluk. Een kopbaldoelpunt van Lavigne werd onbegrijpelijk niet toegekend. Verder werd Geoffrey N'Goran, steeds door drie tot vier man geschaduwd, dubieus van de bal gedrukt. Wij namen meer en meer risico's en moesten nog een laat doelpunt toestaan", besluit Froment.
Nu in het nieuws