Aanwezigen hadden ongelijk

Print
Willebroek
BR>WILLEBROEK - De wedstrijd tegen rode lantaarn Rita Berlaar was van een bedenkelijk niveau. De aanwezigen hadden ditmaal ongelijk en vele supporters morden na afloop. Uiteraard werd er gewonnen won Willebroek, maar de manier waarop deed velen de wenkbrauwen fronsen.
Vooral in de tweede helft was de inspiratie ver zoek. Bovendien heeft de strafschop na de 1-0 bij Berlaar ongetwijfeld zeer demoraliserend gewerkt. Toch blijft Willebroek door deze logische overwinning mee in de running voor een eindrondeticket. De derde plaats halen is nog altijd mogelijk, de derde periode winnen uiteraard ook. Al zal dan uit een ander vaatje moeten getapt worden. Zoveel is duidelijk.
Op zoek naar extra-sportief nieuws dan maar tijdens zo'n slaapverwekkende helft. En dat was er toch weer genoeg. Zo wist de nieuwe trainer Glenn Geeraerts al twee jonge spelers van Merchtem naar Willebroek te halen: Geert Brauwers en Thomas Geerinck, beiden 18 en beloftevol, maar misschien nog niet meteen voor de kern.

Nieuwe naam


En de fusieploeg heeft een naam: Koninklijke Football Club Willebroek - Meerhof. Alleen over het voorzitterschap en de clubkleuren was er nog geen duidelijkheid. "Er is nog wat discussie rond die kleuren. Meerhof wil uiteraard de clubkleuren ergens terugzien, maar de sponsor die alle nieuwe uitrustingen wil leveren (brouwerij Moortgat, nvdr), wil haar rood-witte kleuren zien", aldus Geeraerts.
Geeraerts is ondertussen nog steeds op zoek naar een hulptrainer, gezien de onderhandelingen met Jean-Pierre Calluwaert van Meerhof zijn afgesprongen. Tot slot nog meegeven dat dezer dagen op De Schalk menig speler gescout wordt. Zo zou de creatieve flankspeler Marco Bellandi door eersteklasser Beveren gevolgd worden. Wie achter gelegenheidskapitein Dirk De Wachter jaagt, komt al te laat. Die tekende naar verluidt een contract met tweedeprovincialer Zandhoven.
Nu in het nieuws