Chablis Temse rukt op

Print
Zaalvoetbal
BR>TEMSE - In tweede nationale rondde Chablis Temse de aartsmoeilijke verplaatsing naar leider Walibi Yellows succesvol af. In tegenstelling tot de voorbije weken nam Chablis het heft onmiddellijk in handen. Bij de rust leidde Temse met 0-2 (twee doelpunten van Gunnar Verhulst). Nadat Ahmed Chair er 0-3 van maakte, kwamen de leiders nog even opzetten, maar Danny Moreels en Patrick Van Egghen namen alle twijfels weg (3-5). Met nog vijf wedstrijden te spelen is Chablis opgerukt naar de derde plaats. Dat het zijn lot niet meer in eigen handen heeft, is alleen te wijten aan de erbarmelijke start (0 op 12).
In derde nationale raken de problemen bij 't Hamse Leestje maar niet opgelost. Bij de Hammenaars staan er momenteel acht van de vijftien spelers op non-actief wegens blessures. Vrijdagavond moest 't Leestje bovendien nog twee spelers wegens werkomstandigheden missen, waardoor het team van Jan De Blende tegen Gele Ster Hoboken slechts over vijf spelers beschikte.
"Jammer, want als we compleet staan, dan mogen wij op een topdrieplaats mikken. De problemen van de voorbije maanden maken spijtig genoeg dat wij meer achterom dan wel vooruit moeten kijken", zucht De Blende.
Gele Ster nam in de eerste periode al afstand van Hamme (0-3). Aan de overzijde vonden Heireweg en Van Hemelrijck het doelhout op hun weg. Na de rust drukte Hamme de bezoekers op de eigen helft, maar scoren was er niet bij. Drie minuten voor tijd ging Hamme fysiek tenonder en Asselman scoorde nog tweemaal voor Hoboken. Heireweg redde de eer (1-5).
Nu in het nieuws