Melsele verrast Sinaai B

Print
Provinciaal vrouwenvoetbal
BR>MELSELE - Svelta Melsele verraste vriend en vijand door Sinaai B met 2-0 te verslaan. In de eerste periode toonde Melsele zich doorlopend de betere. Kort nadat Ilse Tindemans de dwarsligger trof, werkte Hade Heyrman een hoekschop van An Van Broeck binnen. In de tweede helft ging Sinaai op zoek naar de gelijkmaker, maar toch bleef Melsele het gevaarlijkst. Hade Heyrman zag nog een knal op de paal belanden vooraleer de pas ingevallen Bettina Romeins een persoonlijk nummertje afwerkte vanuit een scherpe hoek.
Hamme Zogge toonde zich doorlopend de betere van Melle, maar moest toch tot in de slotminuten wroeten vooraleer afstand te kunnen nemen. Halfweg de eerste helft opende Nathalie Hofman de score nadat zijzelf en Siglinde Callaert eerder al enkele kansen de kans omwrongen. Ook na rust bleef Hamme slordig met de kansen omspringen. Melle daarentegen had aan één tegenstoot voldoende om gelijk te stellen. In de slotminuten zorgde Christel Creygelman voor gerechtigheid (2-1).
Op een barslecht en bijna onbespeelbaar terrein speelden Bellem en Sint-Gillis-Waas 0-0 gelijk. Voor rust hielden het doelhout en de modder An Adriaenssens van een doelpunt. Na de pauze had Kelly Bogaerts tot tweemaal toe de winnende treffer aan de voet, maar opnieuw bleek de slechte staat van het veld spelbreker. Aan de overzijde redde Tessa De Vos tot tweemaal toe de meubelen op counter.
Sinaai A versloeg Terjoden met 6-0. Katja Sterck, Hilde Schelfhout, Sabrina Van Boxelaer, Annelies Schelfhout, Nancy Desomville en Nathalie Van Goethem scoorden.
Nu in het nieuws