spee maav B6 S5

Print
Gewestelijke duiveltjes
BR>

Sombeke B 0


Sint-Pauwels 2


WAASMUNSTER - Een gestalterijker Sint-Pauwels toonde zich van meet af aan de betere van een piepjong Sombeke. Dit veldoverwicht resulteerde niet onmiddellijk in doelgevaar, al speelden er zich voor het Sombeke-doel nogal wat rommelige fases af. Aan de basis hiervan lag veelal Jonas D'Hooge. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij na ruim een kwartier Sombeke-doelman Nico Heirwegh voor het eerst versloeg. Nog voor de rust trapte Jeroen Brusselmans haarfijn een hoekschop, waardoor Seppe Baetens de bonus kon verdubbelen. Na de pauze was er beduidend meer evenwicht in het spel. Sint-Pauwels vierde de teugels en Sombeke kon hiervan gebruik maken om beter combinatiespel te brengen. Toch was het Sint-Pauwels dat voor het grootste gevaar zorgde, maar eerst Jonas D'Hooge en even later Jens Billiet vonden Nico Heirwegh in de schietbaan.
WHITE STAR SOMBEKE B: Nico Heirwegh, Pieterjan Arens, Mathias Dierickx, Michael Melis, Giovanni Van Gucht, Jara Van Gucht, Pieter Van Hoecke, Pieterjan Van Steenkiste, Jonas Van Schaeren, Lowie Timmermans.
HERLEVING SINT-PAUWELS: Mathias Vereecken, Elias Van Puyvelde, Pieter Van de Vijver, Jess Billiet, Jeroen Brusselmans, Jonas D'Hooge, Angelo Somers, Seppe Baetens, Freek Willems.
Doelpunten: 15' Jonas D'Hooge 0-1, 19' Seppe Baetens 0-2.
Nu in het nieuws