Gerrit Verstraeten gaat tot laatste match voluit voor Dendermonde

Print
KAV Dendermonde
BR>DENDERMONDE - De komst van leider Strombeek zorgde niet voor de door velen verwachte doelpuntenkermis. Een meer dan verdienstelijk Dendermonde maakte het de leider zo moeilijk, dat het slechts met het kleinste verschil en het schaamrood op de wangen het veld verliet. De goede prestaties van de voorbije weken werden dus bevestigd.
Eén van de uitblinkers bij KAVD was alweer doelman Verstraeten. "Ik kan, al zeg ik het zelf, terugblikken op een goede match. Het is alleen spijtig dat we de nul niet konden houden", aldus Verstraeten. "Het is wel veel leuker zo. Oké, het was een verlies, maar 0-1 tegen de leider voelt aan als een overwinning. Het krikt het vertrouwen ook opnieuw op."
De Dendermondse doelman weet ook niet goed vanwaar die plotse ommekeer in de prestatiecurve komt. "Misschien wel doordat we (de trainer en ik) vorige week inspraken op de groep. Een andere mogelijke reden is het feit dat iedereen zich in de kijker wil spelen voor een eventuele transfer. Ikzelf heb dan wel al getekend bij Nieuwkerken, maar wie mij kent weet dat ik tot de laatste match alles zal geven voor KAVD."
"De ambitieuze eersteprovincialer is voor mij zeker geen stapje terug. Het is eerder een nieuwe uitdaging. Ik ben nog niet versleten op mijn 34 en voel me fysiek en mentaal nog altijd goed. Een keeper gaat sowieso al iets langer mee dan een speler ook."
"Ik was negen jaar lang graag in Dendermonde, maar ik wou niet nog een seizoen meemaken zoals het huidige. Ik hoop Nieuwkerken veel te kunnen bijbrengen. Bovendien vind ik er met Mariman, Muysewinkel (als die blijft) en de nieuwkomers De Vos en De Sloovere ook enkele ex-ploegmaten terug. Dat is zeker geen nadeel."
Nu in het nieuws