"Misstap zo snel mogelijk vergeten"

Print
SV Mol - Nieuwmoer
BR>LOMMEL - SV Mol ging vorig weekend met zware 5-2 cijfers de boot in bij Kontich, maar dat heeft de gemoederen bij de blauw-witten niet hoog doen oplaaien. "Logisch, want die cijfers waren eigenlijk dik overdreven", licht Hans Mandervelt toe.
De Lommelse verdediger startte zondag op de bank, maar hij mocht even na de rust toch opdraven. De tactische zet van Raymond Jaspers leek aanvankelijk ook vruchten af te werpen, want Hans zorgde meteen voor de 2-2. "Je kan inderdaad van een opmerkelijke invalsbeurt spreken. Na dat doelpunt verkeerde ik even in de zevende hemel, want als je als achterspeler scoort, doet dat dubbel deugd."
"We hadden op dat moment de match ook volledig in handen. De vreugde was evenwel van korte duur, want even later volgde die strafschop. Ik had mij volledig misrekend en daarenboven gooide mijn tegenstander zich in laatste instantie nog voor de bal. De scheidsrechter legde de bal op de stip en dat was een spijtige zaak. Na die tegengoal kwam er een duidelijke terugval. Die klap kwamen we nooit meer te boven. Door ons onbesuisde spel kwamen er gaten en we liepen telkens tegen de lamp."

Niet laten ontmoedigen


"We mogen ons door die uitslag dus niet laten ontmoedigen, ook niet door die derde plaats. We moeten die misstap zo snel mogelijk proberen te vergeten, want het kan natuurlijk niet altijd perfect gaan. Nieuwmoer bewees in de heenmatch een goede ploeg te zijn en we mogen hen dus niet onderschatten. Maar als iedereen zich weer ten volle inzet, liggen de drie punten binnen handbereik. We gaan dus voluit voor de zege."
MEEST RECENT