"Elke match is moeilijk"

Print
Borgworm - Wezel
BR>TURNHOUT - Dat Wezel zwaar onder de verwachtingen geklasseerd staat, is geen geheim. De Balenaars proberen al weken uit dit dal te kruipen, maar dat lukte nog niet. "We zitten inderdaad in een moeilijke periode en die moeten we zo snel mogelijk afsluiten", geeft George Banica toe.
Net voor de verplaatsing naar Borgworm kreeg Wezel van de kalendercommissie een weekje rust, maar daarvan was blijkbaar geen sprake. "Er werd flink doorgetraind. Zaterdag en zondag waren we natuurlijk vrij en dat voetballoze weekend deed deugd. Nu wacht ons de trip naar Borgworm en daar mogen we ons niet laten verrassen."
"De verplaatsing naar Seraing was op papier ook een gemakkelijke partij, maar we gingen toch met 1-0 de boot in. Als je in de gevarenzone staat, is elke match moeilijk. Toch hoop ik op winst, want dat zou goed zijn voor het vertrouwen. Iedereen is de laatste twee maanden zwaar ontgoocheld, ook in de eigen prestaties. Zes of zeven spelers presteren onder hun niveau, ook ik. Als technische speler is dat logisch, want ik heb het in de wintermaanden moeilijker op zware velden. Daarenboven sta ik nu al een paar matchen op de liberoplaats."
MEEST RECENT