"Het wordt een prettig weerzien"

Print
Bornem
BR>BORNEM - Trainer Jean-Pierre Haverhals gelooft niet dat de rustdag van vorige week zijn ploeg uit haar ritme heeft gehaald. Daarvoor zag hij zijn spelers deze week te gretig trainen en hij rekent dan ook op een vierde opeenvolgende zege.
"We hebben vorige zondag niet stilgezeten want Patrick Wouters had een mountainbike-weekendje georganiseerd dat een echte meevaller is geworden. Vijftig kilometer gecrosst wat dus betekent dat we onze conditie meer dan onderhouden hebben."
Tijdens de training kan oefenmeester Haverhals zijn spelers goed evalueren. "Zie maar met welke pittigheid ze trainen, het beste bewijs dat de verstandhouding in de ploeg momenteel prima is. Vosters en Wouters bijvoorbeeld groeien echt naar een conditiepiek. Nu weet ik wel dat Heist onder zijn waarde geklasseerd staat, maar als derde laatste gaat dat niet plots wonderen doen. We mogen thuis geen punten laten liggen."
De trainer kan ook weer rekenen op een elftal au grand complet en dat betekent dus met Steve Van Tongelen erbij. Voor hem is een wedstrijd tegen Heist nog altijd iets bijzonders want twee jaar geleden speelde hij daar nog een bepalende rol vooraleer te verkassen naar Bornem.

Geen revanchegevoelens


"Het weerzien met de oude maats van Heist is zowel voor hen als voor mij prettig want ik geloof niet dat iemand van ons met revanchegevoelens op het veld zal komen. Zelf voel ik mij weer lekker in mijn vel. De naweeën van de klierkoorts waar ik in het begin van het seizoen door werd geplaagd, toen ik altijd wel ergens pijn voelde, zijn nu volledig voorbij. Ik draai prima en hoop dat we na drie draws tegen Heist nu eindelijk eens kunnen winnen."
Dus moet Bornem zelf de nul op het bord houden en dat betekent dat Gunther Sterckx, begin de jaren negentig nog bij Bornem, moet worden lamgelegd. Een kolfje naar de hand van Robby Van Praet.
Bornem: Andrews, Van Vaerenbergh, Geert Van Assche, Van Praet, Joosten, Vosters, Wouters, Theys, Hermans, Van Tongelen, De Backer, Schoofs, Jurgen Van Assche. Jurgen Van Assche ruimt de plaats voor Van Tongelen die zijn schorsing heeft uitgezeten.
MEEST RECENT