Met vertrouwen tegen Aalst

Print
FC Sinaaigirls
BR>SINAAI - Eén week na de topwedstrijd op Eva's Kumtich krijgt FC Sinaaigirls met de komst van Eendracht Aalst opnieuw een stevige wedstrijd voorgeschoteld.
"In de heenwedstrijd speelden we erg goed mee, maar kregen we in een periode van 5 dolle minuten 3 doelpunten binnen. Dat was er natuurlijk te veel aan. Onze overwinning van vorige week op Kumtich heeft voor een bijzonder groot zelfvertrouwen gezorgd en dat kan toch bergen verzetten. Als we iets kunnen pakken tegen Aalst, is het misschien nu wel het ideale moment," meent Sinaaigirls-trainer Rudi Van den Elsken.
In de competitie kan Aalst zich niet veel veroorloven. Anderlecht staat nog met één punt voorsprong op Aalst, dat op zijn beurt één punt meer heeft dan Wezemaal, dat door heel wat insiders als de grote titelfavoriet wordt beschouwd. "Maar ook wij moeten nu proberen om onze goede uitgangspositie om de vijfde plaats te behouden in handen te houden. Daarom is alles wat we pakken tegen Aalst meegenomen."
Sinaai kan met de sterkste ploeg spelen en ook in de jongerenploeg is er goed nieuws op komst. Lien Vets maakte vorige week haar wederoptreden na een langdurige afwezigheid wegens een bekkenbreuk.
MEEST RECENT