Nu of nooit voor Inge Moerenhout

Print
Inge Moerenhout presenteert straks naast Leuke Bloopers en het dierenprogramma Beestig Leuk! ook de Now or never-special, een programma dat de commerciële zender momenteel maakt naar aanleiding van hun vijfjarig bestaan.
BR>"In de special, die op 4 februari wordt uitgezonden, worden BV's als Jan Hoet, Jean-Pierre Van Rossem en Zohra door Inge Moerenhout uitgedaagd om hun grenzen te verleggen", zegt Roland Rentmeesters van VT4. "De BV die de opdracht effectief uitvoert, ontvangt 80.000 frank. Geld dat niet in eigen zak belandt, maar overgemaakt zal worden aan De Zonnebloemactie, een vereniging tegen kankerbestrijding."
De special wordt niet in een studio opgenomen, maar op verschillende locaties gedraaid. Zo mocht zangeres Zohra vrijdagmiddag onder het oog van Inge Moerenhout haar lef tonen in een Brussels hotel.
"Inge Moerenhout kan het spel heel goed leiden. We hebben haar gevraagd of ze de opvolgster van Walter Grootaers wil worden en de nieuwe reeks van Now or never zou willen presenteren. Het is nog even wachten op een antwoord", aldus Rentmeesters.

Nu in het nieuws