Brasschaatse SP trekt met Peter Hubrechts naar de kiezer

Print
De Brasschaatse SP-afdeling maakte tijdens haar nieuwjaarsreceptie bekend dat voorzitter Peter Hubrechts de verkiezingslijst zal trekken. De partij, die de laatste jaren een grondige vernieuwing heeft ondergaan, hoopt bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen twee zetels in de wacht te slepen. Op dit ogenblik heeft de Brasschaatse SP geen vertegenwoordiger in de gemeenteraad. De enige verkozene, Ludo Corthout, raakte in onmin met de partijleiding en zetelt al geruime als onfhankelijk raadslid.
BR>"Op onze lijst zullen heel wat nieuwe gezichten voorkomen", zo stelt Peter Hubrechts. "Bij de vorige verkiezingen scheelde het niet veel of we hadden een tweede zetel. Deze keer moet ons dat lukken. We zullen een constructieve oppositie voeren. Beweren dat onze gemeente slecht wordt bestuurd zou politiek oneerlijk zijn. We spreken zeker geen platte, demagogische oppositietaal."
Opvallend was de aanwezigheid van enkele Agalev-gemeenteraadsleden op de SP-nieuwjaarsreceptie. "Met Agalev hebben wij in onze gemeente zeker een aantal gemeenschappelijke standpunten. Samenwerking is dan ook altijd mogelijk", besluit Peter Hubrechts.

.

Nu in het nieuws