Willy Vandenbrande keert terug naar Mechelse SP-lijst

Print
Schepen van Openbare Werken Willy Vandenbrande gaat nu toch opnieuw deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Stemmentrekker Vandenbrande - bij de laatste verkiezingen nog goed voor 1.115 voorkeurstemmen - wilde eerder niet deelnemen aan de interne verkiezingspoll, omdat hij geen nieuwe ambtstermijn ambieerde.
BR>SP-voorzitter en Vlaams volksvertegenwoordiger Lucien Suykens heeft nu zijn derde plaats op de lijst aan Willy Vandenbrande aangeboden. "Hij heeft die plaats ook aanvaard. Ook de meerderheid van de algemene ledenvergadering heeft met grote meerderheid deze wissel goedgekeurd. Met de steun van Vandenbrande willen de kiezer duidelijk maken dat we alle zeilen bijzetten om opnieuw als sterkste partij uit de bus te komen", zegt Lucien Suykens.
Lijstduwer bij de gemeenteraadsverkiezingen wordt zo goed als zeker Lucien Suykens. Burgemeester Geert Bervoets voert de lijst opnieuw aan. Intussen heeft de SP ook de opvolging van Mon Janssens geregeld. Die gaf zijn ontslag als voorzitter van de Mechelse Goedkope Woning. Theo De Winné, industrieel ingenieur bij Openbare Werken, neemt de voorzittersfakkel over tot na de verkiezingen.

.

Nu in het nieuws