Vervolg op 'Basic Instinct' loopt niet van leien dakje

Print
Het vervolg op Paul Verhoevens kaskraker 'Basic Instinct' loopt niet van een leien dakje. David Cronenberg heeft afgezegd om de film te regisseren, en acteur Kurt Russell heeft verklaard niet bereid te zijn om "de hetere seksscènes te spelen".
BR> Waarom Cronenberg (zie 'The Fly' en 'Crash') plots afstand heeft gedaan van zijn belofte, is niet bekend. Volgens de geruchten zouden de producers van 'Basic Instinct II' nu John Mc Tiernan ('Die Hard', 'The Thomas Crown Affair') hebben benaderd om de regisseurstaak over te nemen.
Kurt Russell speelt in de sequel normaal de rol van een politieagent die in de netten verstrikt geraakt van schrijfster van pulpromans Catherine Trammell, (opnieuw een) rol van Sharon Stone. Na een grondige lezing van het script is de acteur echter wat minder enthousiast geworden. Hij lijkt niet van plan even breedvoerig van bil te gaan als Michael Douglas in de originele "Basic Instinct". Russell wil dat een "body double" de meer aangebrande scènes voor zijn rekening neemt. "Ik heb geen enkel probleem om uit de kleren te gaan, maar daarvoor moet de context wel juist zijn en bovendien heeft zoiets zijn grenzen", zo verklaarde de acteur aan een vriend. De producenten hebben al gezegd geen problemen te hebben met een "body double". "Bovendien kunnen we ook een beroep doen op de wondere wereld der technologie", luidt het. Ozzy Osbourne vereeuwigd in sitcom op internet BRUSSEL 30/01 (BELGA) = Aan het curriculum vitae van Ozzy Osbourne wordt binnenkort een nieuw hoofdstuk gebreid. Er komt een sitcom op internet, gebaseerd op het wilde leven van de ex-frontman van Black Sabbath, zo meldt de website Ananova dinsdag. De voorlopige titel van de sitcom is "Ozzy en Harriet" en moet een parodie zijn op de TV-serie die in de jaren '50 in de Verenigde Staten liep onder dezelfde naam. Volgens producent Threshold Entertainment zal Ozzy in de internetsitcom "een succesvolle maar dolgedraaide rockster zijn die in Beverly Hills leeft samen met zijn bloedmooie vrouw en drie voorbeeldige kinderen". De echte Ozzy Osbourne liet via zijn vrouw al weten verheugd te zijn omdat "de sitcom een ander licht zal werpen op zijn persoon in de voortdurend veranderende entertainmentwereld". Rowan Atkinson mogelijk in nieuwe "Scooby Doo"-film BRUSSEL 30/01 (BELGA) = Rowan Atkinson gaat mogelijk een rol spelen in de nieuwe "Scooby Doo"-film, zo meldt de website Ananova dinsdag. "Mr. Bean" zou aan het onderhandelen zijn over de rol van de slechterik Mondavarious in de prent. De opnames voor "Scooby Doo" starten op 13 februari in Australië. Sarah Michelle Gellar (bekend van de serie "Buffy, the Vampire Slayer") vertolkt de hoofdrol. ./.VRW (Mae) ./. 301737 JAN 01

.

Nu in het nieuws