spee woav C8 S51

Print
f Atletiek
BR> De 3de Dirk Martenscorrida in Aalst werd een succes. In totaal kwamen 360 deelnemers opdagen. Dat was meer dan verwacht omdat het op dezelfde dag provinciale kampioenschappen waren.
Kim Barbé en Bart De Zutter wonnen beiden hun wedsrijd over respectievelijk 3 en 6km in Aalst. Voor Barbé is dat de derde zege in deze wedstrijd op de kortste afstand.
In de wedstrijd van 12km was er spanning tot halfweg. Guy De Blander schudde even aan de boom en had als winnaar ruim 150m voorsprong op Kris Goossens en Hans Van der Hoeven. Ook Mark De Blander en Gino Braeckevelt behoorden tot de achtervolgers.
Bij de vrouwen was Marleen Van den Broeck de snelste, voor Linda Coppens en Christiane Houtman.
Het succesvolle AC Lebbeke maakt zondag de verplaatsing naar Bornem. De blauw-witten willen zich even testen met de atleten uit Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ze hopen op een resem overwinningen zoals op het voorbije provinciale kampioenschap.
f Voetbal
Voor de Lebbeekse derby van zondag op het Konkelgoed (17u) wordt een voorverkoop gehouden. Wie zondag niet wil aanschuiven, kan zich vrijdag van 19u tot 21u, zaterdag van 14u tot 16.30u of zondag van 10u tot 12u in de kantine op het Konkelgoed (A-terrein) al een ticketje aanschaffen.
MEEST RECENT