PUB is waakhond van Telenet

De Pandora Users Base (PUB), de gebruikersvereniging van de Telenet Internet klanten, heeft in Mechelen haar eerste publieke werkvergadering gehouden. De vereniging wil het internet toegankelijk maken en vooral houden voor de gebruikers. Tegelijkertijd fungeert ze als waakhond van Telenet.

BR> De PUB is een onafhankelijke vereniging van Telenetklanten. Als dusdanig representeert zij de ruim 80.000 gebruikers van Telenet. De groep bestaat uit computerdeskundigen die een doorgeefluik willen zijn tussen Telenet en zijn klanten.

"We fungeren als waakhond van Telenet. Dat wil zeggen dat we erop toekijken of Telenet wel rekening houdt met de behoeften en opmerkingen van de klanten. Omgekeerd werken we ook als adviesgevend orgaan voor Telenet. We zijn een soort spreekbuis van de klanten en geven de beleidsmensen van Telenet tips om het internet gebruiksvriendelijk te maken of te houden", zegt PUB-voorzitter Leon Volders. Wellicht starten ook de gebruikers van Belgacom internet binnen afzienbare termijn een gebruikersvereniging op.

Nu in het nieuws