Februari vruchtbaar in de Munt

Print
Ze hebben het druk bij de Munt in februari. Meteen bij het begin van de maand al brengt het operahuis een bescheiden historische productie. Rapresentazione di Anima e di Corpo van Emilio de'Cavalieri is een van de oudste integraal bewaarde opera's uit de muziekgeschiedenis. De uitvoering door het ensemble La Fenice en het Choeur de Chambre de Namur staat onder leiding van Jean Tubéry. De regie is in handen van Pierre Drouler.
BR> Voor twee avonden jazz zorgen de eerste dagen van de maand Toots Thielemans en Quartett en op 7 februari begint de reprise van Otello te lopen. Deze productie kadert in het drieluik Verdi-Shakespeare dat de Munt dit seizoen voorstelt. Otello werd in '98 geregisseerd door Willy Decker. Jean DeCarpentries zorgde voor de herinstudering en de muzikale leiding is in handen van Antonia Pappano.
Rapresentazione di Anima e di Corpo in de Malibranzaal van de Munt op 1, 3, 6, 7, 8 en 10 februari om 20u en op 4 februari om 15u
Toots Thielemans en Quartett in de Munt op 5 en 8 februari om 20u
Otello in regie van Willy Decker en o.l.v. Antonio Pappano in de Munt op 7, 10, 13, 16, 20 en 22 februari om 20u en op 25 februari om 15u.
Tel. 070/233 939

.

Nu in het nieuws