Georges Leekens: "Dubbeltje op zijn kant"

Print
LOKEREN - De Lokerse trainer Georges Leekens is niet gerust in de trip naar Lommel. Hij heeft dinsdag zelfs een mini-afzondering voorzien in Lichtaart. "We hebben Lommel driemaal gescout", aldus Georges. "Zelf heb ik ze gezien in Roeselare, toen ze verloren. Maar dat was geen waardemeter. Ingelmunster afgelopen weekend was dat wél. Wie die ploeg zo makkelijk opzij kan zetten, heeft iets in huis."
"Ik ben ervan overtuigd dat ons een moeilijkere opdracht wacht dan in de vorige ronde, toen we Standard uitschakelden. De Rouches namen het toen nogal licht op. Die fout zal Lommel - hun trainer kennende - niet maken. Het wordt een cupmatch, zeker weten."

"Als wij even lief voetballen als zaterdag tegen GBA, zijn we volstrekt kansloos. Wat me in die match verontrustte, was het erbarmelijke niveau van onze IJslanders. Ik verwacht van hen dan ook een reactie. Zelfs als we dinsdagavond een Lokeren op zijn best zien, zal het resultaat nog een dubbeltje op zijn kant worden. Jongens als Tankary, Waligora en Baranyos - sierlijke voetballer is dat - kunnen een tegenstander immers pijn doen. Mijn spelers zijn dus gewaarschuwd. Willen ze dit seizoen nog kleur geven, dan zullen ze in Lommel scherp moeten staan."
MEEST RECENT