Nieuwe renner voor Palmans

ANTWERPEN -

Peter Lernout, winnaar van Gent - Wevelgem en de Vlaanderen Europa Classic in 1999, ondertekende gisteren een contract dat hem voor de duur van één jaar aan Palmans bindt. Lernout, een behoorlijk snelle spurter, reed dit jaar voor De Lombarden, het beloftenteam van Michel Pollentier.

G.V.

BR> f Biljart

Johan Loncelle

plaatste zich als eerste voor de kwartfinales in het Wetsteijn-driebandtornooi in Den Hoek te Zundert. Loncelle klopte Raymond Ceulemans, die aan een gelijkspel vanmiddag tegen Rudolph ook voldoende heeft voor kwalificatie.

f Golf

Nicolas Colsaerts

bezet de derde plaats op het juniorentornooi om de Orange Bowl in Florida. De Orange Bowl wordt beschouwd als het WK voor junioren. Beroemde spelers als Tiger Woods, Sergio Garcia, Jose Maria Olazabal of Nick Price namen er in het verleden aan deel.

f Skiën

De 32-jarige Anita Wachter

heeft de laatste reuzenslalom in Linz tellende voor de wereldbeker van dit jaar gewonnen. De Oostenrijkse veterane overklaste in de tweede reeks al haar rivalen.

f Volleybal

De nationale vrouwenploeg

klopte ereklasser Dauphines Charleroi in het tornooi Wallonie. Bondscoach Sacha Koulberg koos in de basiszes voor De Decker, Dirikx, Rumes, Vindevoghel, Sczgygielska en sterspeelster Duyck.

Nu in het nieuws