Cyber Telex

* Als we de geruchten mogen geloven, gaat Frans Devaere, alias

ReDaTtAcK

, met zijn Redattack Hacking Foundation de commerciële tour op. Hij stelt zichzelf en zijn hackers beschikbaar om de beveiliging van bedrijven uit te testen. Of u daarna ook veilig bent, blijft afwachten.

BR>

* Koop je je boeken op het web? De website

http://www.vergelijk.net

houdt de boekenprijzen op zeven Nederlandstalige webwinkels in de gaten: Azur en Proxis in België, Bruna, Boeknet, BOL, Davista en Boekhandel in Nederland. De website berekent dan de prijs zonder en mét de verzendkosten.

* Wie nog meewil in de computerwereld, kan maar best zorgen dat hij een aardig woordje

Nerds

spreekt, want computernerds hebben namelijk hun eigen taalgebruik. Leer ze begrijpen op:

* Intel is druk bezig met de Itanium, een 64-bitprocessor die ongeveer halverwege 2000 klaar zal zijn. Het wordt wachten op software die speciaal voor de nieuwe processors geschreven wordt, voor de mogelijkheden van de processor ten volle kunnen worden gebruikt.

* Eén op vier Britten verkiest een avondje voor het computerscherm boven seks, een vijfde plaatst de PC hoger dan frietjes. En de Britten houden er ook van om tegen hun computer te praten. De Zweden stoppen daar zelfs niet: zij houden ervan hun computer te aaien. Dat blijkt uit een enquête die software-gigant Microsoft onlangs bij Europese computergebruikers liet uitvoeren.

Nu in het nieuws