Voorzitter steekt loftrompet

KFCO Wilrijk

W.V.

BR>

WILRIJK -

Voorzitter Stevens hield zich ogenschijnlijk wat op de achtergrond, al beleefde hij de prestaties van Wilrijk van erg dichtbij mee. Welke is zijn visie halverwege de competitie? "Wij tellen nu juist het dubbel aantal punten van vorig jaar rond deze tijd", start hij. "Wat wil je dus dat ik zeg. Het is gewoon fantastisch en onverwacht. De geschiedenis bevestigt zich. Die zegt dat Wilrijk een zwak seizoen altijd afwisselt met een sterk. Dit jaar is het wel beresterk. Kijk nu naar zondag. Lyra is toch de ploeg van het ogenblik. Wel, ook die verplaasting kwamen we zonder kleerscheuren door. In het perspectief, dat in de reeks dit jaar alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn, is elk punt op verplaatsing een gewonnen punt. Meer nog dan de week ervoor was het gelijkspel op Lyra verdiend. We stonden lange tijd op voorsprong, kregen het dan moeilijk, maar op het laatst hield de lat ons van een onverwachte zege. Ik beken graag dat we dan iets te veel zouden gekregen hebben."

"Daarmee zijn al twee van drie moeilijke verplaatsingen op rij achter de rug. Als we na de winterstop ook die naar Vorselaar nog goed doorkomen, dan zijn we allicht weer vertrokken en vind ik dat men ons maar moet erkennen als titelkandidaat. Die wedstrijd op Vorselaar wordt dus erg belangrijk."

"Dat we nu succes boeken is te danken aan de kameraadschap die er in de ploeg heerst. Dat heb ik in al mijn jaren nog niet meegemaakt. Ook de motivatie elke wedstrijd is voorbeeldig. Daarvoor wil ik graag lof toezwaaien naar onze trainer. Die kan de spelers telkenmale op een rustige manier brengen waar hij ze hebben wil. Dat belooft voor de tweede ronde, al hoed ik er mij nog steeds voor de lat te hoog te leggen, waar we anderzijds in onszelf moeten geloven."

Nu in het nieuws