Kleinere clubs in de kijker

AVVV Voetbal

J.R.

BR>

ANTWERPEN -

Ondanks barslecht voetbalweer werden in en rond Antwerpen toch nog drie competitiewedstrijden afgewerkt in de vierde afdelingen. Het betrof inhaalwedstrijden, die weinig konden veranderen aan de rangschikkingen.

In de Beker Gaston Willems werden zelfs negen wedstrijden van de 1/32ste finales afgewerkt naast één vooruitgeschoven partij van de 1/16de finales, namelijk het duel tussen eersteklasser Mintjens en vierdeklasser Bobo United. Mintjens liet zich niet verrassen en boekte na een 8-1 zege als eerste een ticket voor de achtste finales.

Van de andere eersteklassers kwam geen enkele ploeg aan de aftrap. Leider in 2A, De Brug uit Wilrijk, had de handen vol (2-1) met derdeklasser Deurnse Turners C.

Een ander interessant duel werd Breughel 88 (2B) tegen Tervant (2A). De Schotense club Breughel 88 haalde het vlot met 4-0. Reeksgenoot Scheepsduivels mag na een 2-1 winst tegen Visboys ook een ronde verder, terwijl de Antwerpse Ieren van Molly Blooms (2A) niet voorbij Bibamus (4C) geraakte.

Vogelvrij (3B) vertaalde het reeksverschil met duidelijke 5-1 bij Massive (4A). Ongeslagen leider Fortuna (4B) had met 2-1 maar weinig overschot tegen Kloosterstraat B (4D) uit Bornem.

Noeveren Boom (3A) draaide de reeksrollen om tegen Duboco (2B) en won met 0-5. BASF (3B) en Bavelco (2A) hadden tegen Los Inca Peru (3A) en Eskakorn (4A) strafschoppen nodig om de volgende ronde te bereiken.