Herfsttitel voor Bruxelles Darts

Darts

J.R.

BR>

ANTWERPEN -

De eerste editie van een nationale interclubcompetitie darts kent met Bruxelles Darts meteen ook een eerste herfstkampioen. De formatie met Tanguy Borra, Alain Cherpion, Phil Augustinus en Ronny Evenepoel, liet amper eenmaal een gelijkspel optekenen in elf ontmoetingen, en dat tegen de Limburgse Mamboboys.

Waar alles van bij de start wees op een Antwerps-Brussels duel tussen Bruxelles Darts en de Antwerpse formaties Thrillers, Tripple en Select, kwam de Brabantse club DC Paula uit Tielt-Winge met Rudy Everaerts, Rudy Ladang, André Van Den Bergh, Rudy Coenderaerts, Marco Taels en Hugo Danneels nog roet in het Antwerpse eten gooien.

Voor de officieuze titel van vice-herfstkampioen mag DC Paula nog een inhaalwedstrijd spelen tegen de Antwerp Thrillers, die voorlopig met DC Paula de tweede plaats delen.

Tripple Hemiksem, de ploeg van Ivan Moonen in lokaal Terlocht, staat op een voorlopig vijfde plaats. Hiervoor zorgden een sterk spelende Frank Eeckelaers, Ivan Moonen, Paul Maes en Frank De Bruyn. De Rumstse Pijl laat als negende nog drie ploegen achter zich. Dat was het werk van Danny Dom, John Van Den Bossche, Patrick Anthony, Jan Dierckx, Leonard Rowland en Danny Van Den Eynde.

Nu in het nieuws