Putse KC behoudt maximum

Korfbal

L.C.

BR>

PUTTE -

Bornem vormde geen obstakel voor Putse KC, dat zo met het maximum van de punten de heenronde van de zaalcompetitie afsluit. De bezoekers kwamen in een door PKC zwak aangevatte eerste helft wel op voorsprong, maar moesten die nog voor de rust prijsgeven. Na de pauze stond er geen maat meer op de Puttenaren, die met vlotte 16-7 cijfers wonnen.

Gert Vermeulen en Ilse Fransen namen ieder vier korven voor hun rekening. Verder scoorden ook Geert Huybrechts (2), Christoph Vervloesem (2) en de voor zijn broer Chris ingevallen Gert Geeraerts (2).

Joki wint van hekkensluiter

ITEGEM -

Geen problemen voor Joki op het veld van Kontich. De hekkensluiters wisten al bij de rust hoe laat het was, want zelfs zonder Hilde Ceulemans hielden de Itegemnaren er van meet af aan een hoog tempo op na. Bert Vanhorebeek en zus Els groeiden samen met de B-speelsters Ingrid Danneels en Anita Albert uit tot de uitblinkers. Zij namen ook het merendeel van de korven voor hun rekening. Joki zegevierde met 7-16.

Coach Eddy Lambrechts meldde met zichtbaar genoegen dat hij voor één jaar bijtekende. Hij kreeg de garantie dat in de toekomst nauwer kan worden samengewerkt met de jeugd.

Moedig verweer van Piepel

WILLEBROEK -

Piepel Willebroek had geen verhaal tegen Gierko uit Gierle. Amper tien minuten ver stond de thuisploeg al met 0-4 in het krijt. Speler-coach Armand Scheerens scoorde dan tweemaal tegen, maar daarmee had Piepel blijkbaar zijn beste pijlen verschoten. Ondanks moedig verweer konden de Kempenaren ongestoord tot 2-9 uitlopen.

"Gierko voert de rangschikking aan en dat was er duidelijk aan te merken. Die ploeg was veel beter dan wij. Toch ben ik niet ontgoocheld. Mijn mensen deden wat in hun mogelijkheden lag en dat op zich is al lovenswaardig", aldus coach Armand Scheerens.

Nu in het nieuws