"Het wordt frustrerend"

SK Sint-Niklaas

I.E.

BR>

SINT-NIKLAAS -

Sint-Niklaas slaagde er ook in Maldegem niet in om het goede spel en het veldoverwicht om te zetten in een overwinning. "Het begint langzaam frustrerend te worden", gaf ook verdediger Jan Van Damme toe. "In het eerste halfuur kregen we in Maldegem voldoende kansen om vier of vijf keer te scoren maar het lukte slechts één keer. Na de rust was een lichte strafschop voldoende voor de thuisploeg om nog een gelijkspel uit de brand te slepen."

"We spelen nu al weken goed. Zowel in Union, tegen Hamme als op Maldegem verdienden we de overwinning maar in plaats van 9 punten pakken we er drie en daarmee raken we geen meter vooruit in de rangschikking. Onze trainer was tevreden maar daar kopen we natuurlijk niets voor. Met die wedstrijd minder gespeeld hebben we ook een psychologisch nadeel", vervolgde Van Damme die het natuurlijk ook alleen maar betreurt dat vorige week nog twee aanvallers werden doorgestuurd.

"Burg speelde weliswaar slechts enkele wedstrijden maar kwam toch meestal tot scoren. Ook Da Silva had iets in zijn mars maar het is duidelijk dat het bestuur beslist wat er gebeurt."

Meer stabiliteit

Het wordt afwachten of er vanuit Lokeren nog versterking naar Sint-Niklaas komt. "Wat er ook gebeurt, het wordt belangrijk dat we in de tweede competitiehelft op iets meer stabiliteit kunnen rekenen. Nu was het een komen en gaan van spelers die kwamen testen of die hier enkele maanden waren. Dat is natuurlijk allemaal niet bevorderlijk voor de cohesie", besloot Van Damme die er desondanks de moed blijft inhouden.

"Ik ben van nature positief ingesteld. De ploeg heeft bijzonder veel mogelijkheden, we moeten ons aan de positieve elementen vastklampen," besloot Jan Van Damme.

Nu in het nieuws