Bijna-stunt van Sinaaigirls

FC Sinaaigirls

I.E.

BR>

SINAAI -

FC Sinaaigirls lukte ei zo na in een stunt op het veld van Standard Luik. De Wase meisjes controleerden de eerste helft en stonden aan de rust ook verdiend op voorsprong. In de tweede periode kwamen de Luikse vrouwen opzetten maar keeper Van Poucke liet zich op geen enkel foutje betrappen.

Standard opende met een kwartiertje druk maar dat leverde geen kansen op. Sinaai kwam in de wedstrijd en kreeg via Els Van Boven, na een voorzet van Sarah Van Haute, een eerste kans. Een knap schot van Elke Goossens in de kruising werd door de Luikse keeper gered. Sinaai kwam toch verdiend op voorsprong nadat Peggy Audenaerdt haar rechtstreekse tegenstrever uitschakelde en via een grondscherend schot werd het 0-1.

In de tweede helft zette Standard de Waaslanders met de rug tegen de muur. Toch was er een subliem nummertje nodig van international Carnol die de Sinaaise defensie voor schut zette alvorens de gelijkmaker te netten. Sinaai was op de tegenaanval aangewezen en claimde via Van Haute en Audenaerdt ook twee keer een strafschop. In de slotfase zette Standard nog alles op alles maar het was keeper Gave Van Poucke die haar ploeg overeind hield.

"Ik vond het zeker een juiste uitslag. Elke ploeg nam een helft voor haar rekening. Vergeet niet dat we het nog altijd zonder Braem en Zeegers moeten doen. Maar dat was amper te merken", meldde trainer Van den Elsken.

Nu in het nieuws