Wase ruitersportwereld in diepe rouw ondergedompeld

Ruitersport

I.E.

BR>

SINT-NIKLAAS -

De Wase ruitersportwereld is in diepe rouw. Vorige zaterdag werd Ivan Jansegers ten grave gedragen. De sympathieke VRV-ruiter was een graaggeziene gast in de Wase maneges en binnen de VRV gold hij als één van de meest succesvolle elementen. Jansegers kwam vorige week om bij een verkeersongeval.

Zaterdagochtend raakte bovendien bekend dat de Kieldrechtse amazone Carine Van Gijsel (21) levensloos was aangetroffen in haar ouderlijke woning. Van Gijsel was één van de succesvolste LRV-ruiters van haar generatie. Ze begon haar sportloopbaan bij de Saeftingheruitertjes, waar ze met succes haar ponyloopbaan afwerkte. Nadien stapte ze naar de seniores over, waar ze was aangesloten bij LRV Vrasene-Kieldrecht. Met Flamme des Empires sprong Van Gijsel de jongste jaren heel wat successen bij elkaar. Vorig jaar schitterde ze nog op de LRV-proeven in Jumping Mechelen en begin dit jaar maakte ze deel uit van de Oost-Vlaamse ploeg die nationaal indoorkampioen werd.

Van Gijsel wordt aanstaande donderdag 23 december om 11u ten grave gedragen in de Heilige Michaël Kerk in Kieldrecht. Aan haar ouders, familie, verloofde Bart en alle vrienden biedt ook Gazet van Antwerpen haar gevoelens van diep medeleven aan in deze moeilijke periode.

Nu in het nieuws