Wie wordt de Millenniumbruid?

Hét societyhuwelijk sinds jaren wordt ongetwijfeld het jawoord van zingende actrice Jennifer Lopez en rappende miljonair Puff Daddy. De bruiloft van de

Belle uit de Bronx

en het

Beest van Harlem

heeft plaats op oudejaarsavond. In de strijd om de titel

Bruid van de eeuwwisseling

krijgt de latino-ster wel geduchte concurrentie. Ook Pamela Anderson en Jennifer Anston hebben trouwplannen.

André Grosemans

BR>

Pamela Anderson

(32) hertrouwt met

Tommy Lee

(36), de rocker van wie ze vorig jaar scheidde omdat hij niet alleen op zijn drumstel, maar ook op haar sloeg. "Per slot van rekening", zegt ze nu, "is hij toch de vader van mijn twee kinderen."

Niemand weet wanneer de huwelijksplechtigheid zal plaats hebben, al gokken buitenlandse boulevardbladen op 31 december 1999 of 1 januari 2000. Dezelfde bronnen beweren dat het een heel speciale viering op een naturistenstrand zal worden. Niet alleen de bruid en de bruidegom, maar ook de priester en alle gasten zullen er in hun blootje bij staan.

Sekssymbolen

Jennifer Aniston

(30) vindt de tijd rijp voor een huwelijk met

Brad Pitt

(36). Dat wordt dan de echtverbintenis van 's werelds grootste sekssymbolen. Voor wie net is teruggekomen van Mars: hij is het filmidool uit

Seven

,

Seven Years In Tibet

en

Fight Club

, zij schittert in het televisiefeuilleton

Friends

.

Brad had eerder iets gehad met Gwyneth Paltrow, de actrice uit

Shakespeare In Love

, maar in Jennifer ziet hij de Ware Jacoba. Sedert 1998 vormen de twee een paar en herhaaldelijk hebben ze al laten verstaan dat ze binnenkort de grote stap zullen wagen. "Ik zou dolgraag trouwen", kirde Jennifer onlangs, "al word ik soms door twijfels overmand. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik nog een kind was en dat heeft trauma's nagelaten."

Jennifers moeder heeft haar zegen al gegeven. Hoewel Brad Pitt een heel ander imago meesleept, heeft hij de vrouw ervan kunnen overtuigen dat hij de ideale schoonzoon is. Dat is een belangrijke zet. Een eeuwenoud spreekwoord zegt namelijk: wie de dochter wil trouwen, moet de moeder vrijen. En dat is ongetwijfeld ook in Hollywood zo.

40 miljard

Jennifer Lopez

(29) staat al het verst met haar bruiloftplanning. De latino actrice en zangeres trouwt op oudejaarsavond met

Puff Daddy

(28). Sean Combs, zoals de steenrijke rapper echt heet, heeft twee zonen bij twee voormalige minaressen. Jennifer is na minder dan een jaar huwelijk gescheiden. De twee plannen een chique bruiloft in Miami, Las Vegas of op Daddy's landgoed in Easthampton, New York.

De precieze plaats zal pas net voor de grote dag bekend worden gemaakt. Er worden in elk geval honderden hoge gasten uit de showbizz en de filmwereld verwacht. Donatella Versace en Vera Wang zijn gevraagd om de trouwkledij te ontwerpen.

Wat dat allemaal kost, zal het jonge paar een zorg zijn. De bruid mag dan uit de Bronx komen en de bruidegom is een zwart weeskind uit Harlem, toch hebben ze hun schaapjes al lang op het droge. Puff Daddy verkocht twaalf miljoen cd's in drie jaar en is eigenaar van Bad Boy Records. Jennifer Lopez begon als figurantje in tv-shows, maar liep inmiddels al mooi te wezen in films als

U-turn

,

Money Train

en

Out Of Sight

. Tussendoor maakte ze van de liedjes

If you had my love

en

Waiting For Tonight

megahits. In de wetenschap dat ze haar plaats in de hitparade meer aan haar gestroomlijnde lichaam dan aan haar zangtalent te danken heeft, liet Jennifer Lopez haar lijf onlangs verzekeren voor 40 miljard frank. Dat is 700 miljoen per kilo.

Nu in het nieuws