Uilenspiegel geeft zege weg

Print
Handbal
BR>ANTWERPEN - In tweede nationale blijft het erg spannend aan de kop van het klassement. Een van de hoofdrolspelers is Uilenspiegel, dat wel beseft dat in die reeks nog meer vedetten rondlopen. Uilen-trainer Ronald Dom was afgelopen zaterdag niet onverdeeld gelukkig met de puntendeling tegen bezoeker Ransart.
"Na rust (15-9) diepten wij uit tot 17-10 en als je dan de volle winst nog uit handen geeft, moet je de fout enkel bij jezelf zoeken. Tijdens de eerste periode speelden wij opnieuw schitterend handbal, maar die lijn werd niet doorgetrokken. Na de pauze was de concentratie duidelijk een tijdje zoek en het feit dat wij enkele steunpilaren onvoldoende kunnen laten rusten, is daar zeker niet vreemd aan."
"Onze jongeren zo ver brengen dat de routiniers even naar de bank kunnen zonder aan kwaliteit in te boeten, is een opdracht die wij dit seizoen nog tot een goed einde willen brengen. Voorlopig zijn wij echter nog niet zo ver en voor een tweede keer op rij gingen de inspanningen van een knappe eerste helft na rust haast de mist in. Ook tegen Ransart konden wij ons herpakken, vielen in de slotfase nog wel even terug, maar hielden toch een puntje thuis."
"Grootste oorzaak van dat mindere wedstrijdgedeelte zoek ik vooral in een slechte afwerking en balverlies. Zelfs tegen Ransart met spelers als Eric Mulder werden wij door breaks bijgebeend. Voor de competitie had ik voor ons huidig klassement willen tekenen. Nu wil ik echter meer en tijdens de verplaatsing naar Kortessem van volgend weekend gaan wij zeker niets aan het toeval overlaten."

.

Nu in het nieuws