Overwicht brengt weinig op

Print

KFCO Wilrijk 2

BR>

Hemiksem 2


Voetbal - Gewestelijke scholieren
WILRIJK - De eerste en de laatste minuut zetten een domper op de prestatie van de thuisploeg. De klok was nog niet één keer rondgetikt of Annaert werd foutief gestopt in de strafschopzone. El Makrini zette die feilloos om.
Wilrijk trok op zoek naar de gelijkmaker, maar Huybrechts vond de lat op zijn weg. Aan de overzijde overkwam El Makrini hetzelfde, maar dat was nauwelijks een troost voor de thuisploeg. Een steeds beter georganiseerd Wilrijk kwam toch nog voor de rust langszij. Het zette zich ook achteraf door en klom verdiend op voorsprong.
Naarmate de wedstrijd vorderde, kregen de geel-blauwen steeds meer hun greep op de partij. Ze schudden enkele knappe aanvallen uit de mouw, die evenwel niet tot het doelpunt van de zekerheid leidde. Integendeel, vlak voor affluiten counterde Hemiksem gevat en haalde nog een gelijkspel uit de brand.
KFCO WILRIJK: De Boel, Verbruggen, Jelle Claes, Ouchani, Roovers, Mannaerts, Rits, Bavo Claes, Dure, Zizaoui, Vlemrickx, Moons, Hammout Huybrechts.
HEMIKSEM: Stoops, Van Dijck, Mast, Annaert, De Nul, De cauwer, Gyse, Peirsman, El Makrini, Peeters, Luyten, Van havere, Goemans, Bettens, Van Dijck.
Doelpunten: 1' El Makrini (strafschop) 0-1, 24' Hammout 1-1, 55' Ouchani 2-1, 79' Bettens 2-2.

.

Nu in het nieuws