AKC wint thriler

Print

Meeuwen 3

BR>

AKC A 4


Zaalkorfbal - Kadetten
DEURNE - Meeuwen - AKC was in eerste afdeling een onvervalste thriller waarin de bezoekers na een gesmaakte wedstrijd nipt met 3-4 aan het langste eind trokken.
De thuisploeg ging het felst van start, vergat echter een strafworp te benutten en moest geleidelijk het initiatief aan het iets agressiever verdedigende AKC laten. Via een afstandsshot en een wel omgezette strafworp liepen de bezoekende kadetten 0-2 uit. De bezoekers beheersten de rebound, creëerden de beste kansen en scoorden nog tweemaal gedurende de eerste periode.
AKC waande de schaapjes op het droge, vergat het collectief en liet een hard werkend en steeds vlotter combinerend Meeuwen terug in de wedstrijd komen. In vijf dolle minuten kwamen de thuisspelers aansluiten: 3-4. Het bezoekende team verloor even de pedalen en kreeg in een hectisch wedstrijdeinde bijna het deksel op de neus. Het plaatselijke slotoffensief leidde wel tot enkele prangende fases, maar het verhoopte gelijkspel kwam er niet.
MEEUWEN: Coene 1, Dardenne, Van Gijsel, Timmermans, Loos 1, De Pauw, Regnier, Vlasveld, Mortelmans 1, Hirsch, Curtoud, Van Tendeloo, Sarkowi.
AKC: Jacobs, Harrus, Boliau 1, Janssens, Lauwers, Van den Berg, Nagels 1, Van Dijck 1, Smeets 1.

.

Nu in het nieuws