Bravoc wint na prangend einde

Print

Bravoc 3

BR>

Wuustwezel 1


Volleybal - Meisjes kadetten
BROECHEM - De wedstrijd tussen de nummers twee en drie in de rangschikking eindigde op 3-1 in het voordeel van het plaatselijke Bravoc. Hierdoor komen beide ploegen broederlijk op de tweede plaats achter het nog ongeslagen Amigos.
Nochtans waren het de bezoeksters die de beste start namen. Dankzij stevige opslagen, een hard werkende lage verdediging en sober, maar efficiënt aanvalswerk speelde de grensploeg de thuisspeelsters in de verdrukking. Dit resulteerde in een vlotte 7-15 deelwinst.
De bezoeksters gingen door op hun elan en ze leken vlot de tweede set binnen te rijven: 2-7. Toen begon de thuisploeg op kruissnelheid te komen en via enkele zware opslagreeksen, een agressief blok en scorende hoekaanvalsters bracht ze de bordjes in evenwicht: 15-8.
In een boeiende derde set bleven de ploegen om beurten elkaars receptie teisteren met hard en gericht opslagspel. Tot 10-11 leken de Wuustwezel-meisjes de winst voor het grijpen te hebben. Maar met een hard meppende en klaarkijkende Cools haalden de plaatselijken ook deze set naar zich toe: 15-11.
In een beklijvende vierde set gaven de tegenstanders elkaar geen duimbreed toe. Met knap bewegingsvolleybal bleven ze elkaar bevechten tot 14-14. Dan ging de bezoekende receptie even in de fout en serveerde de thuisploeg met een ace de wedstrijd uit: 16-14.
BRAVOC: Van Bree, Hoppenbrouwers, Rotty, Taffin, Cools, Van Eester, Dieltjens, Dierckx.
WUUSTWEZEL: Mathyssen, Vroemans, Dewachter, van Walle, Verplancke, Bierkens.
Setstanden: 7-15, 15-8, 15-11, 16-14.

.

Nu in het nieuws