SPST Kort 56 OK

Regio kort
BR>f Bowling
Van 6 tot 12 december gaat in Euro Bowling aan de Ter Heydelaan in Deurne de derde Euro Bowling Masters door, een internationaal B-toernooi voor doubles en singles. Organisator is Euro B.C., de wedstrijdleiding rust in handen van Rik De Ridder. Er is voor ruim een half miljoen frank aan prijzengeld te verdienen.
f Ruitersport
Suus Kuyten uit Brasschaat is derde geëindigd in de finale van de Coming Men Trophy voor scholieren in Moorsele. De jonge amazone maakte in de tweede barrage géén fout, maar Melissa Engels en Gudrun Patteet lukten een kortere tijd. Ook Anouk Beirens (Schilde) geraakte met Another Breeze in de tweede barrage en werd na een correcte rit vierde. De andere VOR-ruiters Yannick Peeters en Bert Moris maakten fouten in het basisparcours.
Tijdens de selectiewedstrijd in Achterbroek voor de SVS-finale Stijlrijden (op tweede kerstdag in de Mechelse Nekkerhal) won de lokale amazone Wendy Van Wesenbeeck met Jeffrey bij de pony's voor Wim Verheyen en Annelies Nuytemans. Bij de paarden zegevierde Siegrit Aernouts-Spigareau voor Liesbeth Willemse-Nassane. Kelly Van Wesenbeeck werd zesde met Nobelmann.
James Peeters was tijdens de winterwedstrijd van de Massenhoven RC met dekhengst Codex de sterkste in de 1.25m-proef. In eigen huis klopte de jonge belofte Harry Theeuwes-Ico, Jill Smits-Promesse, Kevin Van den Nieuwenhuyzen-Le Concorde en Judy Rombouts-Orfeu. Maxim De Laet klopte met Perlenpracht op 1.15m Victor Theeuwes-Solisco en Andy Jacobs-Gaya. Zus Caroline De Laet belandde met Prince op de vierde plaats voor Jill Smits-Ciel de Maguy. Andy Van Linden was weer goed voor twee overwinningen.
f Voetbal
Sven Van Salen van eersteprovincialer Ranst ondergaat op 6 december een chirurgische ingreep. De 25-jarige beloftevolle spits sukkelt al lange tijd met een zogenaamde 'Van Basten-blessure'. Het kapsel van één van zijn enkels is afgescheurd en bovendien is een stuk kraakbeen gekwetst. Na de operatie is het uitkijken of Van Salen nog zal kunnen voetballen maar men vreest voor zijn verdere carrière.

.

Nu in het nieuws